Meneer & Mevrouw de Boer is een WEBSHOP en winkel voor vintage, design en interieur. De webshop is opgericht in 2014 door vintage liefhebbers Wiebe en Leonie. Sinds 2017 is er ook een fysieke winkel in Utrecht op de Jan van Galenstraat. Daar verkopen we vintage meubels en vintage woonaccessoires zoals lampen & vazen. Daarnaast vindt je ook een collectie nieuwe producten van veelal Utrechtse ontwerpers in onze winkel. Zo verkopen we ansichtkaarten en prints van diverse grafisch ontwerpers. En ook lampen, keramiek, sieraden en woonaccessoires. Zowel in onze winkel als op onze website verkopen we de re-editions van de lampen van ANVIA

In het centrum van Utrecht, in de Donkerstraat, is een verkooppunt van Meneer en Mevrouw de Boer bij conceptstore Kraak & Maak. Dit is een broeinest voor creatieve ondernemers waaronder SAKtassen en Zin&Verzin. Wat je er zoal kunt vinden? Leren tassen, keramiek, illustraties, posters & kaarten, typemachines, vintage meubels & woonaccessoires en nog veel meer originele en unieke producten.
Kijk hier welke vintage items je kunt vinden bij Kraak & Maak. Deze zijn niet te koop via de webshop maar uitsluitend te koop bij Kraak & Maak.