BETALEN:
Bestellingen via de website kunnen op de volgende manieren worden betaald: 

- Directe betaling via IDEAL 
- Betaling vooraf via bankoverschrijving. Na het plaatsen van een bestelling krijg je direct een bevestigingsmail. Hierin staan de betalingsgegevens.
- Contante betaling of PIN betaling bij afhalen van bestellingen in Utrecht bij onze winkel.

VERZENDEN:
Verzenden via PostNL.
Kleine artikelen kunnen verstuurd worden. Op de website worden automatisch de verzendkosten in rekening gebracht als het artikel geschikt is om verstuurd te worden. Worden er geen verzendkosten gerekend dan kan er per mail een afspraak gemaakt worden om het op te halen of te laten bezorgen. 

Artikelen worden verstuurd als het totaalbedrag (incl. verzendkosten) is bijgeschreven op bankrekeningnummer van Meneer en mevrouw de Boer. Zodra het geld op de rekening staat zal het artikel binnen 3 werkdagen worden verstuurd. Vooraf volgt altijd de bijbehorende trackingcode per mail zodat je het pakket kunt volgen/traceren.

Verzending met PostNL Basispakket:
0- 10 kg  en 100 x 50 x 50 cm : 6,95
10-30 kg en 176 x 78 x 78 cm : 13,25

Informeer aangaande het risico bij PostNL. Hoewel de artikelen zorgvuldig verpakt worden, dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de verzending.
Wil je besparen op de verzendkosten? Dat kan uiteraard. Kleine spullen kunnen ook in Utrecht opgehaald worden. Stuur dan even een mail voor je besteld.

OPHALEN:
Ophalen in Utrecht. Met name de grotere & kwetsbare artikelen verdienen de voorkeur om opgehaald of geleverd te worden. De afspraak om een artikel op te halen kan per mail gemaakt worden.

BEZORGEN:
Wil je een product laten bezorgen dan is dit ook mogelijk. We willen graag garanderen dat het vintage meubelstuk in goede staat wordt afgeleverd. Daarom verzenden wij grote producten niet, maar komen wij het persoonlijk bij je afleveren. De kosten van het bezorgen zijn afhankelijk van waar je woont. Wij rekenen €0,40 per gereden kilometer heen en terug + een starttarrief van €20,-.
De afspraak om een artikel te bezorgen kan per mail gemaakt worden dit kan meestal binnen 3 weken. We leveren een meubel tot aan de eerste voordeur. De klant is zelf verantwoordelijk om het product op de gewenste plek te krijgen.